web analytics

Rainhard Fendrich gescheiden

Rainhard FendrichHoewel de geruchten al maanden gingen en het telkens ontkend werd zegt Rainhard Fendrich nu zelf dat hij al een jaar geleden gescheiden is van zijn tweede vrouw Ina Wagler.

Voor de reden van de scheiding geeft hij op dat ze te verschillende levensstijlen hebben. Ina wilde een familieleven, terwijl Rainhard meer een nomadebestaan leidt. In 2010 trouwden Rainhard Fendrich met Ina Wagler, nadat ze beiden een relatie van tien jaar hadden. Een jaar later werd hun liefde bekroont met de geboorte van hun zoon Julius. Na drie jaar is er nu de scheiding. Fendrich zegt:”Ik kan nergens blijven, ik moet altijd onderweg zijn, dat is mijn probleem met relaties.”

Op de vraag waarin hij merkte dat de relatie voorbij was zegt hij:”Als het verlangen weg is en je alleen nog mar vriedschappelijk met elkaar omgaat. Dan is ook de liefde weg en is er alleen maar vriendschap. Ik wil geliefd worden en geen compromis. Ik vind het belangrijk dat het met Ina goed gaat.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven