web analytics

Maite Kelly en haar single Stark

Maite Kelly

Maite Kelly brengt een nieuwe single uit van haar actuele album Wie ich bin, het is het nummer Stark geworden.

Op het album Wie ich bin staan zelfgeschreven nummers van Maite Kelly, het nummer Stark gaat over hoe moeilijk het is om achter jezelf te blijven staan en fouten durven maken. Vandaag wordt er op het internet door de sociale media iedereen bekritiseerd, iedereen mag een mening hebben. Maar je kan niet iedereen tevreden stellen, er worden in het leven ook fouten gemaakt. Maite Kelly denkt dat vooral vrouwen te vaak perfect willen zijn en met dit lied wil ze hen moed inspreken dat ze ook hun zwakheden mogen laten zien.

Bekijk hier Maite Kelly met Stark:

3 gedachten over “Maite Kelly en haar single Stark”

  1. Fysiek in de winkel kopen wordt inderdaad lastig, maar het album is wel onder andere te bestellen bij bol.com en de freerecordshop (allebei levertijd van 3-4 weken)

  2. David Carrington

   Hello Dagmar,

   if you would like to receive a copy of the promotional CD single of Maite Kelly’s song “Stark” feel free to contact me by e-Mail. Please drop me a line on David.Carrington@gmx.net and then we’ll discuss further details.

   Cheers,
   David

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven