web analytics

Costa Cordalis ingestort op podium

Costa Cordalis

Fans maakte zich afgelopen zaterdag zorgen om de negenenzestig jarige Costa Cordalis. Hij stortte tot tweemaal toe in op het podium.

Achthonderd fans waren er zaterdag in Chemnitz, maar naast applaus waren er vooral zorgen om de schlagerzanger. Dagblad Bild vertelt dat de zanger twee keer is ingestort op het podium. Bij het begin van het optreden was Costa Cordalis al zwak en werd hij door zijn zoon Lucas naar zijn plek op het podium begeleid. Hij klamde zich vast aan de microfoonstandaard en zong zijn grote hit “Anita“. Normaal danst hij bij dit nummer, maar deze keer niet.

Hij roept stoel naar zijn zoon en die brengt dan ook een stoel op het podium zodat hij daar wat houvast aan heeft. Costa Cordalis gaat nog een kwartier door en daarna stort hij met gitaar en al op de grond. Zijn zoon raapt hem op de grond, maar dan valt hij voor een tweede keer op het podium. Hierna komt er hulp van een andere man. Ze brengen de zanger weer van de grond en op beide benen. Hij weet het concert tot een einde te brengen maar het zweet stroomt van zijn gezicht.

Na het concert zegt hij tegen Bild:”Ik was bang dat ik het niet zou redden. Na mijn hernia-operatie ben ik nog erg verzwakt.” Door zijn hernia heeft hij een Cortisonebehandeling gehad en dat heeft als bijwerking dat de spiermassa verminderd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven