web analytics

Stefan Mross wordt opnieuw vader!

Stefan Mross
De Duitse krant Bild weet de reden waarom Stefan Mross zo snel na zijn scheiding weer in het huwelijkbootje is gestapt: Zijn vrouw Susanne is zwanger!

Volgens de krant heeft Stefan Mross op zijn vrijgezellenavond wat drie weken geleden plaats vond al de echo’s laten zien. Susanne is dan ookal vier maanden zwanger. Ook op de bruiloft op Mallorca was de zwangerschap het gesprek van de dag. De bruid dronk namelijk alleen maar sap en water.

Voor Stefan Mross wordt het zijn tweede kind. Met zijn ex-vrouw Stefanie Hertel heeft hij dochter Johanna. Het contact tussen Stefan en Stefanie is nogsteeds goed, dat blijkt ook wel uit het feit dat Stefanie met haar vriend aanwezig was op Mallorca.

1 gedachte over “Stefan Mross wordt opnieuw vader!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven