web analytics

Nockalm Quintett en het album Mit den Augen einer Frau

Nockalm Quintett

Het Nockalm Quintett is een van de succesvolste Schlagerbands uit Oostenrijk. Op 10 mei 2013 komt hun nieuwe album uit: “Mit den Augen einer Frau“.

Het album bevat natuurlijk ook de gelijknamige single, waar zanger Gottfried Würcher het volgende over zegt:”Vrouwen hebben een hele andere blik op het leven dan mannen. Wij mannen vermakkelijken dingen, maken dingen kleiner terwijl ze een grote emotionele waarde hebben. Het grote verschil zit het in de liefde. Door deze verschillende zienswijze op situaties zijn er vaak misverstanden en daarom hebben we dat nummer opgenomen. Het is onze bekentis dat we meer op de vrouwlijke intuïtie moeten vetrouwen, het leven door de ogen van een vrouw zien, dan ziet alles er anders uit.” Het nummer Mit den Augen einer Frau is een up-tempo schlager dat uitnodigt om mee te zingen. Het laat zien dat het zwakke geschlacht in veel situaties de overhand heeft op het sterke geslacht.

Een ander nummer is het duet met Rosanna Rocci wat ‘Volare‘ heet, maar niet te verwarren is met het al bekende nummer. De stemmen van Rocci en Gottfried hebben een perfecte harmonie. Een tweede duet is het nummer “Rivale der Liebe“, hier zingt Gottfried Würcher samen met de drummer van het Nockalm Quintett: Siegfried Willmann. Tijdens hun optredens waar ze al de nieuwe nummers zingen is het een hoogtepunt. Vorig jaar tijdens hun jubileumtour brachten ze het nummer “Weine nicht um ihn“, wat een Nockalm-klassieker is, maar dan in een nieuw unplugged jasje. Het nummer dat met humor en muzikaliteit werd gebracht ws zo’n succes dat ze een live-versie hebben opgenomen voor dit album.

Het album Mit den Augen einer Frau is te koop vanaf 10 mei 2013

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven