web analytics

Laura Wilde en Umarm die Welt mit mir

Laura Wilde

De zangeres Laura Wilde bracht in 2011 haar debuutalbum “Fang Deine Träume ein” uit en kwam meteen in de hitlijsten te staan. Nu is het tijd voor het tweede album:”Umarm die Welt mit mir“.

Het tweede album is net als haar debuutalbum geproduceerd door Uwe Busse. Er staan twaalf nieuwe nummers op die vol gevoel, verlangen en charme zitten. Het is een typische album voor een goed gevoel. Laura Wilde zingt de nummers met zoveel energie zodat de luisteraar drie kwartier lang de zorgen van alledag kan laten voor wat ze zijn. Het nummer “Mein Herz versteht Spanisch” heeft een autobiografische achtergrond: naast haar muzikale carrière heeft ze ook haar studie afgrond en mag zich nu Bachelor of Arts voor Germaans en Spaans noemen.

Ook staat er op het album een duet, de ballade “Das ist Sehnsucht” wordt gezongen met de Belgische Christoff. Als eerste single wordt het nummer “Umarm die Welt mit mir” uitgebracht, een echte schlagerhymne.

Het album Umarm die Welt mit mir is vanaf 12 april te koop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven