web analytics

Andreas Gabalier komt 7 juni met album Home Sweet Home

Andreas Gabalier

Op 7 juni verschijnt het nieuwe album van Andreas Gabalier. Voor dit album is hij naar de Verenigde Staten gegaan om nummers op te nemen. Het album gaat “Home Sweet Home” heten.

Begin van het jaar trok Andreas Gabalier zich terug om aan het nieuwe album te werken. Ook is hij naar Nashville in Tennessee gegaan om daar nummers op te nemen. Daar namen niet de minste een album op, ook Johnny Cash en Elvis Presley hebben daar opgenomen.

Op het album zouden de verschillende nummers in het genre Blues, Country en natuurlijk Rock & Roll komen. Al hoeft niemand zich zorgen te maken, Andreas Gabalier blijft zijn genre trouw en zijn trip naar de Verenigde Staten heeft inspiratie gebracht voor een nieuw album. En met een titel als “Home Sweet Home” blijkt wel dat hij zich in zijn geliefde Steiermark zich het beste voelt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven