web analytics

Steirerbluat en Tanz mit mir Elena (heute Nacht)

Steirerbluat

De Oostenrijkse groep Steirerbluat komt met een nieuwe single: Tanz mit mir Elena.

De winter is nog niet voorbij, maar als voorbereiding op de warme zonnestralen komt dit nieuw nummer van de mannen rond frontman Christian Hütter. Het nummer laat de veelzijdigheid zien van de groep Steirerbluat. Geen klassiek schlager nummer kan zonder een sirtaki, en die zit dan ook in Tanz mit mir Elena (heute Nacht).

Het is een dansbaar nummer met een verrassend slot. Het herinnert aan de ouderwetse schlagermuziek en blijft in je hoofd hangen. De tekst heeft ook de juiste ingrediënten: Griekenland, Liefde en levensgevoel.

Beluister hier Steierbluat met Tanz mit mir Elena (heute Nacht):

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven