web analytics

Cindy Berger haar nieuwe album komt komend voorjaar

Cindy Berger

Cindy Berger, die grote bekendheid kreeg met het duo Cindy & Bert komt dit voorjaat met een gloednieuw album uit: “Mindestens haltbar bis“.

Hoewel Cindy deze maand de leeftijd van 65 jaar bereikte gaat ze het totaal niet rustiger aan doen. Ze zegt zelf hierover:”Ik geloof niet dat ik ooit met pensioen ga. Ik ga gewoon door. Ik heb een nieuw mooi album gemaakt.” Het album zou niet in het gebruikelijke schlagergenre liggen. “Ik vind dat ik nu genoeg heb gedaan en nu maak ik muziek die ik graag wil maken, die dicht bij mijn hart liggen.”

Het nieuwe album wordt omschreven als Chanson-pop. Cindy Berger vertelt over het album:”Het is een bijzonder project geworden. Alle nummers zijn geschreven door mijn zoon Sascha Berger. Hij kan hele mooie liedjes schrijven. Dat heeft hij van zijn vader, Bert had ook het gevoel voor tekst.” Met dit album hoopt ze de luisteraars aan te spreken boven de vijftig jaar. Het moet dus in het voorjaar uitkomen, Cindy Berger is nu nog druk bezig met het zoeken naar een platenmaatschappij die het wil uitgeven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven