web analytics

Andrea Berg haar nieuwe single heet Flieg mit mir fort

Andrea Berg
Andrea Berg komt opnieuw met een single uit van haar hitalbum Abenteuer. Deze keer is het het nummer “Flieg mit mir fort“.

In dit nummer komt ook de zin “Laat ons droompiraten zijn” voor, wat als thema is gebruikt voor de Abenteur Live-tour. Speciaal voor het album “Abenteuer – 20 Jahre Andrea Berg” is van Flieg mit mir fort een remix gemaakt en deze wordt nu uitgebracht. Het album zelf is uitgebracht voor de jubileumshow die Andrea presenteerde op 11 januari. Deze is goedbekeken in Duitsland, er stemde maarliefst 6,39 miljoen mensen op af.

Bekijk hier Andrea Berg met Flieg mit mir fort:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven