web analytics

Roberto Blanco heeft geen geld voor ex-vrouw

Roberto Blanco

Mireille was meer als veertig jaar lang de vrouw aan de zijde van schlagerzanger Roberto Blanco. Nu heeft al een hele tijd een relatie met zijn jonge vriendin Luzandra, daarmee is ook de interesse voor Mireille, de moeder van zijn kinderen over. Omdat hij geen allimentatie betaald moet ze nu haar huis uit.

Doordat Roberto Blanco geen allimentatie betaald, is er ook geen geld voor de huur voor de voormalige echtelijke woning. De schlagerzanger weigert stellig om te betalen. Hij woont nu zeer gelukkig met Luzandra in Salzburg en laat zijn ex-vrouw in de kou staan.

Op 76-jarige leeftijd moest haar woning verlaten omdat haar pensioen niet genoeg was om de huur te betalen. “Veel heb ik niet, ik heb er alles aan gedaan om financieel rond te komen”, zegt ze. Dochter Patricia Blanco geeft haar moeder nu onderdak en heeft geen goed woord over voor haar vader Roberto Blanco:”Mijn vader is een varken. Door zijn gedrag brengt hij mijn moeder naar het graf.”

Roberto Blanco heeft als reactie gegeven dat hij zijn ex-vrouw een aanbod heeft gedaan om de allimentatie af te kopen, maar dat bedrag vond ze te laag. Ook was hij bereid om de huur van de woning te betalen, maar ze wilde een duurdere woning en daar kwamen ze niet uit.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven