web analytics

Andreas Hastreiter is de Sommerhitkoning

Andreas Hastreiter

Bij Immer wieder sonntags is er elk seizoen de stijd om de Sommerhitparade. Elke aflevering strijden twee artiesten tegen elkaar en de winnaar blijft staan tot volgende week, dit gaat door totdat een kandidaat zes keer heeft gewonnen.

Dit seizoen ging de strijd tussen Andreas Hastreiter en Tom Mathis. Afgelopen zondag was de finale en wist Andreas Hastreiter met maarliefst 67% te winnen met het nummer “Sommer in meinem Herzen“. Met zijn accordeonspel wist hij het publiek dus te overtuigen. Andreas is 17 jaar en komt uit Beieren uit een klein dorpje vlakbij Vientach. Op negen jarige leeftijd leerde hij accordeon te spelen en is daar mee door blijven gaan. Toch houd hij ook nog genoeg tijd over voor zijn andere hobby’s zoals voetbal, fietsen en zijn activiteiten bij de brandweer.

Beluister hier Andreas Hastreiter met Sommer in meinem Herzen:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven