web analytics

Lena Valaitis: Ich will Alles

Lena ValaitisLena Valaitis kan op een mooie carrière van 40 jaar terugblikken. In 2010 vierde zit jubileum al met het album “Liebe ist…” en nu komt ze in januari 2012 met een nieuw album: “Ich will Alles“. Dit album is net als het vorige weer door Jack White geproduceerd.

Op het album staan 12 nieuwe nummers en ook 2 bonusnummers. Waaronder het duet met Roland Kaiser, “Leg nicht auf” en een Lena Valaitis-Hitmedley. Op dit album staan moderne hitmelodieën tot rustige nummers, dus een typische Lena Valaitis-CD.

De eerste single van dit album wordt het nummer “Ein schöner Frühlingstag (Those Were The Days)” en ze zal dit op 28 januari zingen, tijdens het “Winterfest der Volksmusik” van Florian Silbereisen.

Bekijk hieronder het duet van Lena Valaitis en Roland Kaiser: Leg nicht auf

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven