web analytics

Olaf Malolepski en Tausend rote Rosen

Olaf Malolepski
Ieder afscheid is een nieuw begin, als Die Flippers als succesvolste Duitse Schlagerband aller tijden twee jaar geleden er mee stoppen is het een einde van een tijdperk. In 2011 wordt er alsnog een nieuw hoofstuk aan toegevoegd. Olaf Malolepski komt met een solo-album “Tausend rote Rosen“. Voor de fans komt dit niet als een verrassing omdat Olaf altijd heeft gezegt dat hij niet kan stil zitten en muziek zijn grote liefde is.

Met “Tausend rote Rosen” komt Olaf Malolepski met een album dat tijdloze schoonheid en vriendelijkheid ten toon spreid dat de harten van de fans bespeelt. De muziek heeft doordat er gewerkt is met mensen die ook bij Die Flippers verantwoordelijk waren voor de nummers de vertrouwde Flipper-sound: Charmant, Warm, Origineel en aanstekelijk. Olaf presenteert zijn muziek zoals hij zich voelt, positief en als middel om te dromen en te genieten.

Op het album wordt er met de titelsong “Tausend rote Rosen” flink geflirt maar ook is er een dansbare mediterrane melodie bij het nummer “Auf der spanischen Treppe“. Ook staat op het album het nummer “Jeder Abschied ist ein neuer Anfang” wat precies vertelt waar Olaf Malolepski nu aan begint.

Bekijk hier de videoclip van ‘Tausend rote Rosen‘:

Het album “Tausend rote Rosen” verschijnt 14 oktober 2011

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven