web analytics

Laura Wilde heeft videoclip Ungarisches Blut af

Laura Wilde

Laura Wilde is een zangeres die de Duise Schlager zingt zoals het is: zorgeloos, pakkend en romantisch. Zo klinkt ook haar debuutalbum “Fang deine Träume ein” dat door Uwe Busse geproduceerd is. Het album valt in de smaak bij de fans want het album staat in de middelste regiones van de Duitse en Oostenrijkse hitlijsten, niet slecht voor een debuutalbum.

Op 23 september is de nieuwe single van Laura Wilde te horen op de radio:”Ungarische Blut“. Het nummer is een autobiografisch lied dat melancholie en levensvreugde combineert. Nu is de videoclip van dit nummer af en zoals verwacht vonden de opnames plaats in Hongarije.

Bekijk hier de videoclip

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven