web analytics

Für einen Tag nieuw album Helene Fischer

Helene Fischer hoeft niets meer te bewijzen, ze is de populairste en meest geliefde zangeres in de duitstalige landen. Dit bewijst de vele prijzen die ze al heeft gekregen. Op 14 oktober verschijnt haar nieuwe album “Für einen Tag” wederom geproduceerd door Jean Frankfurter. De teksten van dit album zijn geschreven door Jean Frankfurter, Kristina Bach, Tobias Reitz en Joachim Horn-Bernges.

Fur einen Tag” is een levenspreuk geworden. Het is de tijd in de morgen, een dag dat het leven het leven waard maakt en waarmee je nieuwe vrienden maakt en nieuwe ontdekkingen doet. Ook staat het voor de spontaniteit die Helene Fischer zo eigen is. “Für einen Tag“, zo zegt ze zelf, nodigt uit om te dromen en te blijven fantaseren zodat het leven voor één dag niet bij dagdromen blijft.

Het album bestaat uit twee versies. De gewone versie met 14 nieuwe nummers waaronder de hitsingle “Phänomen” en een duet met hollywoodacteur en zanger Michael Bolton. Ook verschijnt er een Fan-Edition waarbij een tweede cd is toegevoegd met live-opnames van haar vorige tournee.

1 gedachte over “Für einen Tag nieuw album Helene Fischer”

  1. Ton v d velde

    Die ouwe zak , Michael Bolton hoeft er voor mij niet op te staan,laat ze Jan Smit daar maar een keer voor nemen,dat lijkt mij veel mooier!!En Jan doet zeker niet onder voor die Bolton!!laat die maar in ze’n eigen land kermen ,en daar hebben ze ook jonge meiden genoeg,laat ie maar van Helene af blijven!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven