web analytics

Immer wieder Sonntags van zondag 4 juni

Immer wieder Sonntags

Op zondag 4 juni presenteert Stefan Mross weer een nieuwe aflevering van Immer wieder Sonntags vanuit het Europapark in het Zuid-Duitse Rust.


In deze uitzending zal Norman Langen een gerecht maken en neemt Frank André het in de zomerhitkoning-competitie op tegen Kati Wunder. Natuurlijk laat ook bij de rode microfoon een kind zijn of haar talent zien.

De muzikale gasten zijn: Bernhard Brink, Busse & Kronenberger, Nockis, Ute Freudenberg, Marco Ventre und Band, Anni Perka, Norman Langen, Paulina Wagner, Max Weidner, Saskia Leppin, Simone en Vincent Gross.

Uitzending: Zondag 4 juni om 10:03 bij ARD

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven