web analytics

Zauberhafte Weihnacht im Land der Stillen Nacht bij WDR

WDR

Op vrijdagochtend is bij WDR het kerstprogramma Zauberhafte Weihnacht im Land der Stillen Nacht te zien. Sonja Weissensteiner en DJ Ötzi presenteren het programma vanuit het Salzburger Land waar het oer-kerstlied Stille Nacht, Heilige Nacht ontstaan is.

De stad Flachau is voor de achtste keer alweer het decor van het programma. We zien plekken die belangrijk zijn in de geschiedenis van Stille Nacht en we horen ook van verschillende artiesten hoe ze vroeger kerst hebben gevierd.

De muzikale gasten zijn: Florian Silbereisen, Giovanni Zarrella, Melissa Naschenweng, Francine Jordi, Nik P., Lisa-Marie Friedle, Semino Rossi, More Than Words, Chris Steger, Ella Endlich, Norbert Endlich, Ricky Maier, Die Hollerstauden en Rolando Villazón.

Uitzending: Vrijdag 24 december om 9:05 bij WDR

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven