web analytics

Terugkijken: Das Beste vom Schlager-Spaß van 11 september 2021

Schlager-Spaß mit Andy Borg

Op zaterdag 11 september was bij de SWR het programma Das Beste vom Schlager-Spaß te zien. Deze uitzending is nog een maand hieronder te bekijken.

Andy Borg selecteert voor deze uitzending het beste uit zijn Schlager-Spaß van de afgelopen maanden. We zien geliefde artiesten, schlager-legenden, jonge hitparade sterren en veel muziek met hart en ziel.

Zo zien we een Freddy-Quinn Medley met de Amigos en Andy Borg, een hitmedley van Dunnja Rajter, een duet van Andy Borg en Ramon Roselly, Gunther Emmerlich zingt de hit Kreuzberger Nächte, Andy zingt ook een duet met de Kastelruther Spatzen. Ook te gast zijn onder andere Stefan Mross & Anna-Carina Woitschack, Fantasy, Gaby Albrecht, Lotti Krekel en Semino Rossi

Deze uitzending is nog tot 11 oktober 2021 hieronder te zien:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven