web analytics

Marina (van Sigrid) is moeder geworden

Leuk nieuws van Marina, de blonde zangeres van het zangduo Sigrid & Marina, maakte bekend dat ze moeder is geworden. Sinds 2018 is ze getrouwd met haar man Jürgen.

Op hun Facebookpagina schrijft Marina het volgende bericht:”Hallo lieve fans en vrienden! In de lange tijd dat we elkaar niet persoonlijk konden zien heb ik met een klein groot geheim in mijn hart rondgelopen. Nu kan ik jullie bekendmaken dat mijn man Jürgen en ik trotse ouders zijn geworden. Onze zoon Elias is twee weken geleden gezond ter wereld gekomen en maakt ons geluk compleet. Samen met Sigrid verheug ik me er op als kersverse moeder jullie volgend weekend bij ‘Wenn die Musi spielt Sommer Open Air’ weer live te zien. Tot dan wens ik jullie een lieve groet, Marina.”

1 gedachte over “Marina (van Sigrid) is moeder geworden”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven