web analytics

Immer wieder Sonntags van zondag 13 juni 2021

Immer wieder Sonntags

Op zondag 13 juni is bij de ARD de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Immer wieder Sonntags.

De presentatie is zoals vanouds weer in handen van Stefan Mross en ook mag er weer publiek aanwezig zijn in het Europapark in Rust. Nieuw dit seizoen is een keuken waar artiesten hun favoriete gerecht koken en de eerste die dat doet is Francine Jordi. Ook is er weer een nieuwe zomerhitparade en zal de winnares van vorig jaar, Pauline, haar winnende nummer Sommer in Marseille zingen. Ook de rode microfoon is weer terug en zal de negen jarige Kayra Kuzu het nummer “über sieben Brücken musst Du gehen” zingen. Humor komt deze week van Dui Do on de Sell.

De muzikale gasten zijn: Andy Borg, Pauline, Zillertaler Haderlumpen, Anita & Alexandra Hofmann, Joey Heindle, Anna-Carina Woitschack, Patrick Lindner, Die Nockis, Stereoact feat. Chris Cronauer, Francine Jordi en Jürgen Drews.

Uitzending: Zondag 13 juni om 10:03 bij ARD

1 gedachte over “Immer wieder Sonntags van zondag 13 juni 2021”

  1. Heinrich Franke

    Bitte bringt dem Stefan Mross mal ein wenig Anstand bei,denn der Esel nennt sich immer zuletzt. Z.B., Frau Jordi und meine Frau und nicht meine Frau und. Ich hoffe er ist noch nicht zu alt dafür. H.W.Franke

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven