web analytics

Terugkijken: Musik in den Bergen van 5 juli 2020

ARD Mediathek

Op zaterdag 5 juli was bij de BR weer een nieuwe aflevering van Musik in den Bergen te zien met de titel Sonja Weissensteiner unterwegs im Karwendelgebirge. Dit programma is nu via internet te bekijken.

Sonja Weissensteiner begint haar reis op de mountainbike in de bergen van Karwendel voordat ze naar het mittenwald gaat. Daar ontmoet ze Regine Ronge die muurschilderingen maakt. Ook ontmoet ze Anton Maller die vertelt over de traditionele vioolbouw en gaat ze langs bij Herman en Bernhard Albrecht die een steenolie-distilleerdij hebben.

Bij de grote Ahornboden ontmoet ze voormalig biatleet Magdalena Neuner. Aan het oosten van het karwendelgebergte ontmoet ze een klokexpert en ontmoet ze fotograaf Heinz Zak die veel bergwandelingen heeft vastgelegd met zijn fototoestel. Ook wordt er gekookt en doet ze mee aan een geiten-optocht.

Natuurlijk is er ook plek voor muziek en de muzikale gasten zijn: Viererspitz Buam, Sonnwend, Kastanienbaam-Trio, Absamer, Zitherdirndln, Gamseck-Musi, Mittenwalder Saitenklang, Original Almrauschklang, 6er Blas, Oimsummamusi

Deze uitzending van Musik in den Bergen is nog tot 3 juli 2021 te zien in de ARD Mediatheek. (klik hier voor de uitzending)Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven