web analytics

Judith van Judith & Mel ligt in kunstmatige coma

Judith & MelJudith Jersey, die met haar man Mel bekend is van het schlagerduo Judith & Mel, ligt in een kunstmatige coma meldt het tijdschrijft Bunte. De 67-jarige zangeres zou in een kliniek in haar woonplaats Oldenburg liggen.

Het tijdschrijft hoorde uit de omgeving van de zangeres dat ze zou leiden aan een stressinfarct. Haar man bevestigde dit nieuws en zegt:”Mijn vrouw vecht voor haar leven. We hebben onze kracht nodig voor ons en het leven van Judith.” Eind juni trad het echtpaar nog op in Immer wieder Sonntags met hun lied ‘Wie ein Knall’. Een stressinfarct is ook bekend als het gebrokenhartsyndroom en is een zeldzame hartspierziekte die gepaard gaat met klachten die erg lijken op die van een hartaanval. Een deel van de hartspier van de linkerkamer knijpt niet meer samen en wordt bijna altijd voorafgegaan door een hevige emotie en komt vooral voor bij oudere vrouwen.

Sinds midden jaren 80 zijn Judith & Mel een duo, bij het Gran Prix der Volksmusik in 1990 behaalden ze met ‘Land im Norden’ een vijfde plek en hadden later nog succes met het nummer ‘Ticket für Zwei’. Het paar is in november vijftig jaar getrouwd en hebben twee dochters.

1 gedachte over “Judith van Judith & Mel ligt in kunstmatige coma”

  1. bewonderaar sedert jaren
    Wens hen toch nog jaren te samen met veel sterkte
    Geniet veel van hun optredens op het YouTube kanaal
    een Belgisch muziekliefhebber van het Duitse schlagerlied

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven