web analytics

Helene Fischer en Florian Silbereisen uit elkaar

Helene FischerZe waren het schlagerpaar van Duitsland, maar nu is het voorbij: Helene Fischer (34 jaar) en Florian Silbereisen (37 jaar) hebben hun relatie verbroken en tegenover Bild verklaart de zangeres dat ze een nieuwe partner heeft.

Florian en Helene leerde elkaar meer dan tien jaar geleden, in 2005, kennen, in de show ‘Hochzeitfest der Volksmusik’ die Florian presenteerde. Ze traden veel op in dezelfde shows en in 2008 maakte ze hun liefde bekend. In mei vierde ze dat ze tien jaar bij elkaar waren en een maand later sprak Helene nog verliefd dat Florian haar droomman was.

Tegenover Bunte heeft Florian bevestigt dat de geruchten die de afgelopen dagen gingen klopten.”In de laatste weken ging het in de media vooral over de speculaties over een huwelijk, maar toen waren wij al uit elkaar. Een scheiding is altijd verdrietig, ook wij waren heel verdrietig.” Ook zouden de twee in 2019 een droomhuis laten bouwen bij de Ammersee in Beieren. Volgens de tv-zender RTL zou ook de villa van 400 vierkante meter op Mallorca al verkocht zijn.

Bij Bild heeft Helene Fischer een brief aan haar fans geschreven:”Lieverds, vandaag kom ik met een persoonlijk verhaal, wat ik belangrijk vindt om te schrijven. De komende weken en maanden zal de geruchtenstroom in de media – zoals zovaak in de afgelopen jaren- op volle kracht losbarsten en om de wind uit die zeilen te halen schrijf ik hier onze waarheid.” Ze zijn treurig dat hun dromen in het leven niet samen zullen uitkomen en dat Florian en Helene nu hun eigen weg gaan als vrienden. “En lieve fans en vrienden, we vragen jullie om niet alles te geloven wat er geschreven wordt, er zit meestal wat achter. We zijn al een tijd uit elkaar, maar we hadden tijd nodig om de situatie uit te zoeken, want als de liefde sluipend gaat gooi je niet zomaar een relatie van tien jaar weg. En ja er is een nieuwe man in mijn leven en daar wil ik geen geheim van maken.” Ze sluit af met de woorden “Dankjewel, Florian, voor alles”

Volgens RTL zou die nieuwe man Thomas Seitel zijn, een sportwetenschapper en luchtacrobaat die sinds lange tijd in haar team zit. Hij vliegt samen met Helene op vijftien meter hoogte boven de fans in haar shows. Seitel zou zijn vriendin Anelia voor Helene hebben verlaten en zij hoorde ook bij haar team als visagist.

2 gedachten over “Helene Fischer en Florian Silbereisen uit elkaar”

  1. Cor van Giersbergen Nederland

    Heel zielig, voor hem vind ik het nog het ergste, zij is gewoon een losbol en gek op iedere man. Hij is wat serieuzer, en ik gun hem van harte een lieve vrouw die beter bij hem past. Verder zijn het ras artiesten, die heel populair zijn.
    Heel veel succes verder met jullie toekomst, en laat de feestdagen er niet door verknallen. Een fan van allebei.

  2. Ach ja jammer,maar een leuke vent om te zien die Thomas ,lijkt me beter bij haar passen ,een losbol is ze zeker niet ,het is een leuke spontane meid en ik persoonlijk vind florian maar een ei maar dat is mijn mening.dus heel veel geluk voor de toekomst

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven