web analytics

Terugkijken: Olaf der Flipper – Mein Magdeburg

Olaf MalolepskiOp maandag 21 mei werd bij de MDR het programma Olaf der Flipper – Mein Magdeburg uitgezonden. Dit programma kan nu via internet worden bekeken.

Alle schlagerfans kennen hem en voor vele is hij een echte held: Olaf der Flipper. Sinds jaren staat hij op het podium en zingt hij zijn liedjes over liefde, vriendschap en reislust. Met die Flippers heeft hij Duitse muziekgeschiedenis geschreven en als echte muzikant kon hij na het stoppen van de band niet te lang thuis op de bank zitten. Een paar maanden na het afscheid in 2011 stond Olaf weer op het podium en begon hij op 65 jarige leeftijd aan een succesvolle solocarrière.

Voor deze uitzending keert Olaf terug naar zijn geboortestad Magdeburg. In 1958 verliet de twaalfjarige Olaf samen met zijn moeder de stad aan de Elbe, maar contact met de stad heeft hij nooit met de stad verloren. Nu gaat hij terug naar de sporen van zijn kindertijd. Zo zal hij zijn klasgenoten van zestig jaar geleden weer ontmoeten, brengt hij een bezoek aan de kapsalon waar zijn moeder leerde kappen en we zien natuurlijk ook het mooie Magdeburg van nu. De muzikale gasten zijn: Gaby Albrecht, Linda Hesse en Julia Lindholm.

Bekijk hier Olaf der Flipper – Mein Magdeburg:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven