web analytics

Feuerherz en In meinen Träumen ist die Hölle los

FeuerherzDe groep Feuerherz heeft de videoclip uitgebracht van hun nieuwe single In meinen Träumen ist die Hölle los dat op hun nieuwe album staat dat op 25 mei verschijnt.

Het is bijna niet te geloven dat Feuerherz in 2018 alweer drie jaar bestaat, het lijkt wel gisteren dat de vier zangers met hun debuut de albumhitlijst inkwam en met drie titels in de Airplaycharts stond. Met het tweede album kwamen ze op de eerste plek in de schlagerhitlijst en gingen ze op tour met Florian Silbereisen en Maita Kelly. Nu hebben ze genoeg ervaring om met hun tot nu toe persoonlijkste album te komen. Op het album staat onder andere het nummer ‘Nummer 1’ dat ze samen met Maite Kelly hebben geschreven.

De eerste single van het album is ‘In meinen Träumen ist die Hölle los’ en daarmee kom je direct in de zevende hemel, de beelden in je hoofd bij dit nummer lijkt op een blockbuster, met de beste feestbeats, onweerstaanbare vocalen en een aanstekend refrein. Het nummer laat het hart vanaf de eerste tel sneller slaan.

Bekijk hier Feuerherz met In meinen Träumen ist die Hölle los:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven