web analytics

Nik P. en Im Fieber der Nacht

Nik P.De Oostenrijkse zanger Nik P. heeft met het nummer “Im Fieber der Nacht” een tweede single uitgebracht van zijn actuele album “Ohne Wenn und Aber“.

Het nummer is een echte dansvloerhymne, een soort van muzikale terugblik naar de late jaren 70. Nik P. zegt er zelf het volgende over:”De film Saturday Night Fever en de Bee Gees hebben de toon aaangegeven. Ik was toen veel onderweg in disco’s en heb graag gedanst. Dit gevoel wil ik laten herleven en naar het nu halen.” Het is te merken dat het legendarische Studio 54 in New York en het nummer Staying Alive een hymne daarvoor waren. De beat, groove en sounds klinken retro en het versmelt in een groot disconummer. Het is dus echt een dansvloervuller.

Beluister hier Nik P. met Im Fieber der Nacht:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven