web analytics

Rotblond en Küssen

Rotblond De dames van Rotblond hebben een videoclip uitgebracht van hun tweede single “Küssen”.

Na hun debuutsingle “Wer liebt, gewinnt” komen ze nu dus met een tweede single. Het numer is een foxschlager met een goede beat, maar ook met een aanstekelijk refrein. Ze weten het gevoel om te dansen en het ‘kus mij’-gevoel goed om te zitten in een lied dat eigenlijk alles heeft wat een schlagerhit heeft.

Nach der Premiere ist vor der Premiere: Am 18.11. debütierten Kerstin und Melanie bei der großen Schlagernacht in Berlin in der Mercedes Benz Arena. Neben zahlreichen Live-Auftritten 2018 wird Rotblond erstmals auch beim Radio B2 Schlagerhammer am 14. Juli 2018 auf der Rennbahn Berlin- Hoppegarten auftreten.

Bekijk hier Rotblond met Küssen:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven