web analytics

Sarah Jane Scott en Mein Lied

Sarah Jane Scott De Amerikaanse zangeres Sarah Jane Scott heeft het nummer Mein Lied als nieuwe single uitgebracht.

Sarah Jane Scott, die uit Pennsylvania komt, is ontdekt door producent Stephan Remmler en had met haar eerste single “Hallo Hallo” een radiot in handen. Sindsdien is ze verschillende keren op televisie geweest en is ze mee geweest op schlagerfest-tour. Ook heeft ze gewerkt aan een nieuw album.

Nu komt daarvan het nummer “Mein Lied” uit. Het is een nummer dat veel betekend voor Sarah Jane, het gaat over het begin van de relatie met haar vriend, waarvoor ze in 2010 naar Duitsland kwam. In de tekst komt duidelijk het verlangen naar voren die een lange-afstandsrelatie met zich meebrengt. Maar de melodie is niet treurig, iets wat bij veel van deze liefdesliedjes wel zo is. Maar dit nummer is eenoorwurm en je kan zelfs meezingen.

Bekijk hier Sarah Jane Scott met Mein Lied:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven