web analytics

Huwelijk Maite Kelly voorbij

Maite KellyDe Duitse zangeres Maite Kelly heeft bekend gemaakt dat haar huwelijk met Florent voorbij is. Dit deed ze met een bericht op haar Facebook.

Ze schrijft:”Lieve vrienden, voordat jullie het uit de media vernemen wil ik tegen jullie persoon meedelen dat wij samen besloten hebben dat we gescheiden willen lieven. Zoals altijd blijven we liefdevolle en verantwoordelijke ouders van drie prachtige kinderen en blijven we werken in ons gemeenschappelijke bedrijf Aroma Garden.

Als dankbaarheid voor de mooie momenten, die we samen hadden en hebben en uit respect voor het goede dat we met elkaar hebben vragen we de pers en andere media ons privéleven te respecteren en geen interviews aan te vragen. Wij danken jullie voor het begrip. Maite doet eenmalig haar verhaal bij het praatprogramma “Kölner Treff” van 6 oktober bij de WDR. Vaak betekend liefde ook loslaten.”

Maite en Florent trouwde in 2005 en waren dus 12 jaar getrouwd. Uit het huwelijk zijn drie dochters geboren: Agnès (2006), Joséphine (2008) en Solène (2014)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven