web analytics

die Grubertaler en hun Jubiläumsalbum – 15 Jahre

Die GrubertalerDe groep die Grubertaler hebben omdat ze vijftien jaar bestaan een jubileumsalbum uitgebracht dat de toepasselijke titel Jubiläumsalbum – 15 Jahre heeft gekregen.

En voor dit jubileum keren Florian, Michael en Reinhard terug van hun Schlagerparty naar de Volksmusik waar het allemaal begon. “We hebben het nog niet verleerd en komen tegemoet aan de wens van ons publiek om nog een volksmuziekalbum te maken”, zegt de zanger Florian. Op het album staan unieke opzwepende nummers en daarmee echt volksmuziek van vandaag. Het album heeft twaalf nieuwe nummers die onder de huid kruipen en ze hebben aan elk nummer meegewerkt als componist en schrijver.

Bekijk hier die Grubertaler met Was sind schon 15 Jahre:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven