NDR Talk Show: Helene Fischer Spezial van vrijdag 19 mei 2017

NDROp vrijdag 19 mei staat de NDR Talk Show in teken van Helene Fischer.

In aflevering 795 van deze Duitse talkshow zingt Helene Fischer meerdere titels van haar nieuwe album die ook Helene Fischer heet. Ze geldt als een van de populairste zangeressen van Duitsland en in de gespreksronde zijn er naast presentatoren Barbara Schöneberger en Hubertus Meyer-Burckhardt promininente gaste die iets met Helene Fischer te maken hebben.

De andere gasten zijn Alfons Schuhbeck, de (televisie)kok die bevriend is met Helene Fischer. presentator Frank Elstner, modeontwerper Guido Maria Kretschmer gaat de outfits van Helene keuren, actrice Stephanie Stumph heeft voor het album van Helene een nummer geschreven. Prof. Dr. Andreas Michalsen geeft tips om gezond oud te worden, de danser en choreograaf Cale Kalay was de choreograaf van de stadiontournee Farbenspiel.

Uitzending: Vrijdag 19 mei om 22:00 bij NDR

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *