Vincent Gross met Du Du Du

Vincent Gross De nieuwkomer Vincent Gross heeft het nummer “Du Du Du” uitgebracht als nieuwe single van zijn debuutalbum “Rückenwind“.

Met zijn debuutalbum heeft hij een buitengewoon en modern debuutalbum naar buiten gebracht. Het is frisse schlagerpop, met een beetje dance en ook een beetje soul waarmee de getalenteerde zanger met zijn stem ook het live publiek weet te vermaken. De zanger leeft zijn droom, want hoewel nog niet heel veel mensen hem kennen wordt hij toch bij elk optreden enthousiast ontvangen.

Zijn actuele nummer Du Du Du is een wonderbaarlijk dance-nummer in een eigentijdse sound. Hij zingt over de relatie die hij heeft met bijzondere mensen, die vertegenwoordigen meer dan alleen liefde. Verbondenheid, vertrouwen of dat nu met de oma, de ouders of het huisdier is, dat maakt niet uit.

Bekijk hier Vincent Gross met Du Du Du:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *