Klubbb3 en Het Leven Danst Sirtaki

Klubbb3De groep Klubbb3, met Florian Silbereisen, Jan Smit en Christoff, kwam in janauri met hun nieuwe album “Jetzt geht’s richtig los!“. Nu hebben ze een Nederlandstalig nummer opgenomen: Het Leven Danst Sirtaki.

Vorig jaar bracht de groep het debuutalbum uit en daarmee waren ze de beste nieuwkomer op het gebied van schlagers. Het tweede album deed het eigenlijk nog beter en kwam op de eerste plaats binnen in Duitsland, in Oostenrijk op plek 2 en in Zwitserland op de derde plek. Om Nederland te veroveren hebben ze nu een Nederlandse versie van het nummer “Das Leben tanzt Sirtaki” opgenomen. En dat is precies op tijd voordat de carnaval los barst. De groep is op 16 en 17 januari voor promotie in Nederland, de precieze locatie is nog niet bekend. Momenteel zijn ze bezig met een internationale tour van veertig concerten in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en België.

Bekijk hier Klubbb3 met Het Leven Danst Sirtaki:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *