web analytics

Nockalm Quintett en Solange du mich liebst

Nockalm QuintettDe Oostenrijkse groep Nockalm Quintett heeft het nummer Solange du mich liebst uitgebracht als tweede single van hun album Wonach sieht’s denn aus?

Het album Wonach sieht’s denn aus? is al een tijdje uit. Het is een authentiek schlageralbum met een modern geluid dat het Nockalm Quintett naar de toekomst brengt. De nieuwe single is daar een voorbeeld van en beschrijft het leven zoals het is. Er zijn altijd van die dagen dat niets goed gaat en je beter in je bed had kunnen blijven liggen en dan is het mooi om te weten dat je een partner aan je zijde hebt om deze tijd door te komen. In het nummer is een lekkere melodie te horen met een elektische gitaar die aardig tekeer gaat.

Bekijk hier Nockalm Quintett met Solange du mich liebst:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven