web analytics

Nieuw nummer Roy Black opgedoken

Roy BlackOp 9 oktober 2016 was het alweer vijfentwintig jaar geleden dat de populaire schlagerzanger Roy Black is overleden. En nu is er ook een nog nooit eerder uitgegeven nummer uitgebracht.

Voor dit jubileum heeft regisseur Otto Retzer een documentaire gemaakt over Roy Black. Hij was zijn opnameleider, regisseur en ook lange tijd zijn goede vriend. Nu vond hij het tijd om terug te blikken op zijn levenswerk. Er komen anekdotes, interviews met bekende vrienden, begeleiders en fans voorbij en weten privéopnames en beelden uit films een intiem beeld van Roy Black.En in die documentaire die bij ServusTV is uitgezonden werd ook het nieuwe nummer gespeeld. Het nummer heet “Sie ist nicht mehr da”. De gehele documentaire is ook via internet te bekijken. (Klik hier)

Bekijk hier Roy Black met “Sie ist nicht mehr da“:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven