Drummer Flippers Manfred Durban overleden

De drummer van de populaire schlagerband Die Flippers,Manfred Durban, is overleden. Hij stierf in de nacht van donderdag op vrijdag op 74 jarige leeftijd.

Het bericht werd door zijn familie bekend gemaakt. De burgemeester voegde toe dat het een troost voor hen is dat hij in het bijzijn van zijn geliefden rustig is ingeslapen. Manfred heeft al jaren last gehad van hartproblemen. Hij laat zijn vrouw, twee kinderen en kleinkinderen achter.

Flipper-zanger Olaf Malolepski heeft gereageerd en zei:”Dit bericht heeft me getroffen. We leven mee met de familie. Lieve Manfred, door de nuziek van die Flippers ben je onsterfelijk. We zullen je missen.”

7 comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *