web analytics

Von Rudi Carrell bis Boney M. – Die heißesten Urlaubs-Hits op WDR

WDROp zaterdag 20 augustus wordt bij de WDR het programma Von Rudi Carrell bis Boney M. – Die heißesten Urlaubs-Hits uitgezonden.

Het recept van een zomerhit is eigenlijk heel simpel: Het moet een goede melodie hebben die in je hoofd blijft, een makkelijke tekst om mee te zingen en een goed ritme om te dansen. Het is dan ook geen wonder dat de Macarena of de Lambada zomerhits zijn geworden. ook Loona met Bailando, het Italiaanse duo Righera met Vamos A La Playa en Lou Bega met Mambo No. 5 stonden hoog in de hitlijsten. In 2002 was er de Ketchup Song en in 2005 werd er meegezongen met Buddy en Ab in den Süden. Ook blijft een zomerhit aan een artiest hangen, zo zingt Jürgen Drews nogsteeds Ein Bett im Kornfeld en Vicky Leandros zingt Theo, wir fahr’n nach Lodz. De mooiste zomerhits komen voorbij en worden becommentarieerd door onder andere Jana Ina Zarrella, Yvonne Willicks, Arnd Zeigler, Marco Schreyl en Isabel Varell.

Uitzending: Zaterdag 20 augustus om 20:15 op WDR

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven