web analytics

Hansi Berger en Du da Du (Wenn der Kugelschreiber rollt)

Hansi BergerDe Duitse zanger Hansi Berger heeft het nummer “Du da Du (Wenn der Kugelschreiber rollt)” uitgebracht als nieuwe single.

De 22-jarige Hansi Berger staat al vanaf zijn vierde op het podium. Samen met zijn vader maakt hij dagelijks muziek voor de gasten van zijn muziekhotel En sinds meer dan tien jaar speelt Hansi ook de accordeon, piano en gitaar. Zijn eerste televisieoptreden beleefde hij toen hij vier was bij Carmen Nebel en daarna volgde nog optredens bij Wenn die Musi spielt, Achims Hitparade en was hij drie keer te gast bij Musikantenstadl. In zijn nieuwe nummer gaat het om de liefde en hoe mooi het is om zijn gevoelens op papier te zetten. Het nummer zelf is in tien minuten geschreven. En daarmee is het de perfecte schlager voor als je verliefd bent.

Bekijk hier Hansi Berger met Du da Du (Wenn der Kugelschreiber rollt):

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven