web analytics

die Amigos voor derde keer op eerste plek in drie landen

Die Amigos Voor alweer de derde keer is het die Amigos gelukt om met een nieuw album uit het niets binnen te komen op de eerste plek in de hitlijst in drie landen.

Nadat het met “Sommerträume” en “Santiago Blue” is gelukt staat nu ook Wie ein Feuerwerk op de eerste plek in Oostenrijk, Duitsland en in Zwitserland. De broers Bernd en Karl-Heinz kunnen het grote succes bijna niet bevatten:”We willen onze fans in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland bedanken dat we voor de derde keer deze hattrick hebben gehaald. Wij bedanken iedereen die er aan heeft bijgedragen dat wij dit doel bereikt hebben. We zijn ontzettend gelukkig met dit grote succes. Veel dank aan iedereen die meegeholpen heeft: onze manager Wilfried Emig, onze producent Michael Dorth en het team van de platenmaatschappij in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.”

Bekijk hier die Amigos met Wie ein Feuerwerk:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven