web analytics

Linda Fäh en de single Crazy Night

Linda FähDe Zwitserse zangeres Linda Fäh heeft met het nummer Crazy Night een nieuwe single uitgebracht. Het nummer is afkomstig van haar album “Du kannst fliegen“.

Met haar nieuwe single wil ze de dansvloer veroveren. Het nummer is een mix tussen Zuid-Amerikaanse partyflair en exotische dance-sounds. De tekst is geschreven door Stefan Roos en de productie is gedaan door Tommy Mustac. Hij heeft de essentie van het album ook in dit nummer goed getroffen. Want je zou wel een beetje gek zijn om de hele nacht door te dansen, het ogenblik en het leven ten volste gebruiken om te genieten. Van het nummer is ook een remix gemaakt en daar zijn er nog meer bassen waarbij je helemaal niet meer kan stil zitten.

Bekijk hier Linda Fäh met Crazy Night:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven