web analytics

In eerste halfjaar 2016 is Andrea Berg best verkocht

Andrea BergNu het eerste halfjaar van 2016 er alweer op zit is het voor de Duitse hitlijst een moment om de balans op te maken bij de Duitse schlagerhitlijst.

Het bestverkochte album in dit halfjaar is van Andrea Berg en heet “Seelenbeben“. Het is het eerste album dat op haar eigen platenlabel verscheen en ze was het afgelopen halfjaar dan ook drie keer te gast bij Florian Silbereisens Feste-shows waar ze nummers van het album zong. Op de tweede plek staat Klubbb3, bestaande uit Florian Silbereisen, Jan Smit en Christoff, met het album “Vorsicht Unzensiert” en daarmee wordt bewezen dat de feestschlagernummers nogsteeds erg populair. Op de derde plek staat Fantasy met het album “Freudensprünge“.

Op plek vier staat een album uit 2013: “Farbenspiel” van Helene Fischer, ook drie jaar later wordt het album nogsteeds erg goed verkocht. Op de vijde plek staat Roland Kaiser met zijn album “Auf den Kopf gestellt“, op de zesde plek staat Vanessa Mai met “Für Dich“, Matthias Reim staat op de zevende plek met “Phoenix”, op plek acht staat Beatrice Egli met “Kick im Augenblick“. Plek negen is voor Wolfgang Petry met “40 Jahre – 40 Hits” en op de tiende plek staat Michelle met .

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven