web analytics

Einde voor Beatrice Egli’s tv-show Große Show der Träume

Beatrice EgliAfgelopen zaterdag werd de tweede aflevering uitgezonden van Die große Show der Träume gepresenteerd door Beatrice Egli. Het is ook meteen de laatste aflevering.

In het programma gaf Beatrice Egli de kans aan verschillende talenten om op een groot podium te staan terwijl ook er andere grote artiesten optreden. De kijkcijfers waren in Duitsland niet al te best, het waren er maar 2,5 miljoen en zelfs nog iets minder als vorig jaar. De omroep BR liet dan ook weten in een verklaring niet meer met de show door te gaan. “Beatrice Egli deed het geweldig, haar gasten en talenten waren betoverend, maar toch moeten we accepteren dat het programma niet genoeg kijkers wist te trekken om er mee door te gaan. Het is duidelijk dat het programma niet genoeg door het publiek ontvangen is. Beatrice Egli blijft voor ons een uitzonderlijke artiest en met haar willen we in ieder geval in gesprel blijven.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven