Roland Kaiser en Kein Problem

Roland KaiserRoland Kaiser brengt met het nummer Kein Problem de tweede single uit van zijn actuele album “Auf den Kopf gestellt“.

Het album wist in februari de tweede plek in de hitlijst te behalen. Met deze nieuwe nummers bewijst Roland Kaiser dat hij zich verder ontwikkelt, een stap naar voren neemt en zijn fans meeneemt. Deze nieuwe moderne weg is ook te horen in Kein Problem. Na meer dan twinig studioalbums kan Roland Kaiser het nogsteeds: een thema pakken en bezingen dat op veel mensen van toepassing is: de liefde. Aan het begin van het nummer zingt hij dat hij niet snel verliefd wordt, maar tijdens het nummer wordt al snel duidelijk dat er toch gevoelens opspelen.

Beluister hier Roland Kaiser met Kein Problem:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *