web analytics

Jörg Pilawa vervangt Alexander Mazza bij Silvesterstadlshow

Hoewel oudejaarsavond nog heel ver weg heben de omroepen ARD, ORF en SRF al bekend gemaakt dat de SIlverstadlshow 2016 vanuit Graz komt en wordt gepresenteerd door Francine Jordi en door Jörg Pilawa.

Hiermee neemt hij de presentatie over van Alexander Mazza die als volgt reageert: “De Stadlshow was een spannend project voor mij! Jammergenoeg is de vernieuwing van het programma bij de kijkers niet aangekomen. Om deze reden moest het programma stoppen en daarom zal ik niet meer als presentator terugkeren.”

De nieuwe presentator Jörg Pilawa reageert ook:”Oudejaars is oudejaarsavond is oudejaarsavond met feest. En daar heb ik zin in! Ik weet van het programma “Spiel für dein Land” dat de Oostenrijkers sfeer kunnen maken en ik verheug me er dan op om met 3.0000 fans in Graz het nieuwe jaar te vieren. En wees niet bang, het zingen laat ik over aan Francine Jordi en de andere artiesten.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven