web analytics

Hannah en het album Aufstieg

HannahDe Tirolse zangeres Hannah is momenteel één van de succesvolste zangeressen in Oostenrijk. Ze heeft een platinaplaat, meer dan 150 optredens per jaar en staat met haar album “Weiber, es isch Zeit” al meer dan een jaar in de Oostenrijkse hitlijst. Op vrijdag 22 april verschijnt haar nieuwe album “Aufstieg“.

En met Aufstieg laat Hannah een hele andere kant van zichzelf zien. Ze is een vrouw die zegt wat ze denkt en doet wat ze wil. Ze valt moeilijk in een hokje te stoppen en stijgt juist daar boven uit en laat zien dat de wereld en de vrijheid aan je voeten liggen. Op het album weet ze zich sterker en persoonlijker dan ooit te presenteren.

Op Aufstieg wordt niet alleen volksmuziek en schlager met elkaar gecombineerd ook rock en pop hebben een plaats bij Hannah. Ze weet met haar aanstekende energie bijna een eigen genre te verkondigen: Alpenpunk. En hoe dat klinkt daar is het nummer “Scheissegal” een uitstekend voorbeeld van.

Bekijk hier Hannah met Scheissegal:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven