Karel Gott weer in goede gezondheid

Karel GottGoed nieuws over Karel Gott: Hij gaat weer goed met hem en de kanker is overwonnen.

Enkele maanden geleden, in november 2015, werd bij de 76-jarige Karel Gott lymfeklierkanker geconstateerd. Hierna onderging hij chemotherapie en deze is zeer goed aangeslagen. Karel Gott moest op controle komen en daar werden MRI en CAT-scans gemaakt en daaruit blijkt dat de tumor geheel verdwenen is. Gott is dolgelukkig omdat hij nu weer zijn leven kan oppakken. Hij heeft natuurlijk nog verschillende controlebezoeken in het ziekenhuis maar hij gaat het zingen weer langzaam oppakken. Maar hij moet wel kijken hoe goed hij zich voelt, want hij wil weer terug op het podium zoals de mensen hem kennen. Hij wil geen medelijden op het podium krijgen, zijn overwonnen ziekte moet op het podium niet meer zichtbaar zijn. Tot die tijd daar is brengt hij zijn tijd door met zijn familie.

Een reactie

  • Callebaut sonia

    Guten morgen ich war sehr traurig die nachrichten zu Heure über die krankheid ich habe damals im deutschland gewohnt und du Karel wartst mein Gott ich habe mit mein man damals geheuld und gelachen ich hab im 2015 im mei mein man verloren am canser und Nun heure ich deine stümme hier noch zingen mit meine cd’s und im Belgien sontags auf ment tv heroïsch euch allen wieder zu beuren die deutsche schlagerzanger wünsche dir das aller beste und fiel fiel mut tut mir leid wen ich fehler schreibe .liebe grüsse Sonia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *