web analytics

Vanessa Mai en de single Ich sterb’ für Dich

Vanessa MaiDeze week is de single “Ich sterb’ für Dich” van Vanessa Mai uitgekomen en nu is ook de videoclip daarvan beschikbaar. De single is afkomstig van haar komende album Für Dich.

De single is een coverversie van het nummer “And When I Die” van de groep Touché. Maar dat nummer heeft niet veel gedaan, het stond op een album dat niet heel populair is geworden. In de Duitse versie komt het goed tot zijn recht niet alleen door de sterke tekst maar ook door de interpretatie van Vanessas Mai en niet te vergeten een goede melodie.

Het album Für Dich komt op 15 april uit en wordt geproduceerd door Dieter Bohlen. Naast dit nummer staat ook de titelsong “Für Dich” wat een coverversie is van het gelijknamige nummer van Yvonne Catterfeld, maar verder staat dit album vol met nieuwe nummers.

Bekijk Vanessa Mai met “Ich sterb’ für Dich”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven