Tanja Lasch en Wenn er wüsste

Tanja LaschTanja Lasch heeft het nummer “Wenn er wüsste” uitgebracht als single. Het is de derde single van haar eerste solo-album “Lebensecht

Het talent van Tanja Lasch is veelzijdig: zo is ze zangeres, tv-presentatrice en schrijft ze liedjes, maar haar hart ligt echt bij de muziek en daarom heeft ze afgelopen jaar haar eerste solo-album uitgebracht. De nieuwe single van dit album gaat over een bepaalde situatie. Een man staat bij de bar en is zich nergens van bewust tot hij oog in oog komt met een voormalig geliefde. Maar nu is hij in een gelukkige relatie en blijft er één ding over: dat het eens maar nooit meer is. Tanja had het idee om over dit thema te zingen al langer:”Ik heb dit gekozen omdat ik denk dat het herkenbaar is voor veel mensen. Of men nu de bedrogene of de bedrieger was. Waarom zou je daar niet over zingen?” En aan het eind van het nummer blijkt dat de liefde altijd overwint.

Bekijk hier Tanja Lasch met Wenn er wüsste:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *