Melanie Payer en Auf der Suche nach dir

Melanie Payer De actuele single van Melanie Payer heet “Auf der Suche nach dir” en staat op haar debuutalbum “Einfach Leben“. Nu is ook de videoclip van het nummer uitgekomen.

De 25 jarige Melanie Payer uit het Karintische Reichenau wilde als kind al zangeres worden, en sinds anderhalf jaar is het dan zover. Zo treed ze al geregeld op en stond ze vorig jaar nog in het voorprogramma van Wenn die Musi spielt, dit jaar staat ze op het hoofdpodium. In “Auf der Suche nach dir“, wat ze zelf heeft geschreven, draait het om de magie van een moment. Twee mensen treffen elkaar, kijken elkaar in de ogen en voelen dan de ongelofelijke aantrekkingskracht naar elkaar toe. Muzikaal gezien is het een echt up-tempo schlagernummer.

Bekijk hier Melanie Payer en Auf der Suche nach dir:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *